Ga naar de inhoud

De stille motorrijder

In de verte horen mensen je aan komen, en ligt hun oordeel vaak al klaar.  Op een lange weg rij jij hun zo voorbij, met een doel voor ogen. Zo alleen, maar toch zo samen ergens naar toe. Zo stil, maar zo bedachtzaam. Genieten van het leven, vol van zijn kleuren en hun verhalen. Op je dame kan je alles over denken, en kan niemand je storen. Denken over het leven, maar ook dat van een andere. Zo alleen als je daar over de weg heen raast, zo sta je klaar voor een ander. Zonder oordelen of veroordelingen, met het onrecht doe je geen zaken. Maar rij jij samen met je dame, in gedachte de hele wereld rond. Als je kan dan rijk je armen uit, en geef je hulp waar het goed terecht komt.

Op zondag 25augustus 2019 ben ik een dag met de facebook groep de caseriders mee geweest. Zij verzamelen belangeloos geld in voor een organisatie die werken zonder subsidie. .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *